• Hjem
  • Om oss
  • Virksomhetsområder
  • Montasjeavdeling

Montasjeavdeling

I montasjen er det omkring 20-25 fast ansatte. Montørene og byggelederne har mange års erfaring med montering av fasader i glass, aluminium og stål.

Elementene som monteres er av et materiale som ikke er fleksibelt, dette krever høy presisjon og nøyaktighet i montasjearbeidet. Lang erfaring og kjennskap til faget bidrar til at bedriftens montører innehar solid kompetanse og leverer høy kvalitet. Innenfor montasjen er det noe spesialisering innen fagområder, dørautomatikk, glassarbeider, blikkenslagerarbeid, sveising og fuging.

Montasjen har spesialutstyr for å ivareta både enkle og krevende jobber. Dette for å lette arbeidssituasjon og belastningen for den enkelte.

Profilteam as tar sikkerhet på byggeplassen på alvor. For å ivareta sikkerhet og Profilteam`s kvalitetskrav blir montasjeoppdrag i hovedsak ledet av egne ansatte byggeledere.

 

Kontakt Profilteam AS

Epost
Emne:
Melding:

   


Ansvarsrett

Sentral godkjenning av foretak for ansvarsrett etter plan- og bygningsloven. Profilteam as har ansvarsrett fram til 25.03.2017. Gitt av Direktoratet for byggkvalitet